Terug naar overzicht

25.02.2018

The Wall of Fame – De winnaars

The Wall of Fame, een fotowedstrijd voor kappers, is bedoeld om talenten te ontdekken, kappers de mogelijkheid te geven om elkaar te inspireren en kennis te maken met nieuwe trends. Een binnen- en buitenlandse jury oordeelde over de kwaliteit van de ingezonden foto’s. Daarnaast kregen ook de bezoekers van The Hair Games de mogelijkheid om op zondag 28 januari te stemmen voor hun favoriete foto.

Out of the box

Dit is een nieuwe categorie waarbij de gerealiseerde kapsels vanuit een ander perspectief bekeken werden. Alle genomineerde foto’s in elke categorie werden verzameld en meegegeven aan onze reporter die de foto’s aan de gewone Belg liet zien. Hoe zou een koppel op straat, een CEO, een tattoo-artiest of zelfs een BV naar deze kapsels kijken? Vanuit dit standpunt werd deze nieuwe categorie in het leven geroepen. We gingen langs bij UNIZO, Peter Van de Veire van MNM, Leonard Santos, maar ook op de Grote Markt in Brussel werd er aan willekeurige voorbijgangers gevraagd om hun favoriete foto’s uit te kiezen. Zij gaven allemaal hun top 3 en aan de hand van een 3-2-1 puntensysteem werd de winnaar aangeduid. Deze laatste werd tijdens de Show & Dinner Party aangekondigd nadat het publiek aan de hand van een filmpje een blik kon werpen achter de schermen van de jurering.

Uiteindelijk ging de winnaar van de categorie Out of the Box naar huis met een buitenlandse stage ter waarde van € 1.100 en de enige echt Out of the Box trofee.

Hairdresser of The Games

Elke winnaar van elke categorie streed mee om de titel van Hairdresser of the games. Voor deze titel deden we een beroepop een binnenlandse en buitenlandse jury. Zij waren niet alleen op zoek naar het mooiste plaatje, maar ook naar de mooiste creaties op het vlak van coiffure.

categorie “Men & barber”: Martha Sulleij
categorie “Color”: Nathalie Wilmer
categorie “Avant Garde”: Maxime Dumont
categorie “Young Talent”: Elena Gobin
categorie “Ladies”: Tanina Dell’utri
“Out of the box”: Tanina Dell’utri 
“Hairdresser of the games”: Elena Gobin