Terug naar overzicht

25.11.2019

Wat houdt je tegen om succesvol te zijn? – Chantal Smedts

Chantal Smedts

Hoe blijf je energiek en verbrand je je niet als zaakvoerder/kapper? Hoe blijf je elke dag opnieuw gepassioneerd omgaan met klanten en medewerkers? Hoe haal jij het meeste uit jouw tijd? Hoe communiceer je op een zinvolle manier met je team en je klanten?

Succes realiseer je samen met je team en elk team heeft leiding nodig.
Tijdens deze presentatie leer je jouw leiderschap op een eenvoudige en efficiënte manier elke dag opnieuw in te zetten. Jouw leiderschap bepaalt het succes van je zaak. Chantal geeft je tijdens deze sessie nuttige inzichten en tips die je onmiddellijk kan toepassen in de praktijk.

Chantal Smedts heeft jarenlang een toonaangevende rol gespeeld in de kapperswereld. Ze runde een van de grootste salons in België met meer dan 25 medewerkers op 1 werkvloer. Zij kent dan ook als geen ander de pijnpunten van elke kapper – ondernemer. Ondertussen is ze al meer dan 12 jaar actief als coach, trainer en Keynote Speaker. In haar ‘tweede carrière’ als coach bewees ze zich al als meervoudig succesvol auteur, behaalde ze de hoogste accreditaties bij het International Coach Federation en coacht en traint ze vandaag dagelijks zaakvoerders en teams om succesvoller hun bedrijf te runnen en tegelijkertijd te genieten van het leven. Dat dit mogelijk is, daar is ze zelf het levende bewijs van!

Chantal Smedts komt naar The Hair Games 2020.
Klik hier voor het volledige programma.