Terug naar overzicht

20.02.2018

De Shows

De top van de Belgische kapperssector verzamelen op één plek: het was geen gemakkelijke taak, maar The Hair Games deed het met succes. Tijdens de Show & Dinner Party stalen de grootste kapperstalenten van België de show op het podium. Ze namen de nieuwste trends onder de loep en gaven er een eigen twist aan. Ze hoopten hiermee de aanwezigen te inspireren om hetzelfde te doen. Het publiek at, zag en genoot.

SHOW 1: Academy314

Als het van Academy314 afhangt, is geel het nieuwe zwart. En dat zullen we na hun Yellow is the new Black-show geweten hebben! Tijdens dit spektakel werd er gespeeld met (neon-)licht en donker, waardoor de gele kleur extra in de verf werd gezet.

SHOW 2: Revlon Professional & American Crew

Het werd meteen muisstil in de zaal toen de knappe mannen van American Crew op het podium verschenen. Americana, de nieuwe collectie van Robert Van Dongen, draait rond de nieuwe man. En die nieuwe man viel duidelijk in de smaak bij het publiek! De show van Revlon Professional ging dieper in op de Revlon DNA Collection. Loic Masurel, artistiek leider van Revlon Frankrijk, deelde op het podium hoe hij die collectie interpreteert.

SHOW 3: Corado for Wella

Corado Natola stuurde zijn modellen het podium op in origami-achtige outfits en noemde zijn collectie KYOTO. Het hoeft dus niet te verbazen dat hij de Japanse kunstzinnigheid als een grote inspiratiebron ziet. Hij blijft echter wel verrassen met zijn avant-gardelooks.

SHOW 4: hair&beauty.PRO x 6.ZERO

Nieuwkomer 6.ZERO nam de aanwezigen mee naar een gemaskerd bal. De collectie Modern Masquerade gaf een hedendaagse twist aan dit unieke feest en combineerde mystieke kleuren met moderne geometrische lijnen. Een lust voor het oog!

SHOW 5: Séverine Tieleman for L’Oréal Professionnel

Maak van je leven een droom en maak je droom werkelijkheid. Dat was het thema van Laced. Door te werken met verstrengelde materialen, verborgen kleuren en geheime technieken, creeerde L’Oreal Professionnel een droomwereld.

SHOW 6: Bobhead for Wella & Sebastian

Bobhead liet zich voor zijn Neon Black-show inspireren door punk en de donkere kant van de jaren 80. Het resultaat? Een collectie met een ruig, maar heel modieus kantje.

Na de shows kon er gedanst worden: Sven Ornelis en DJ Wout zorgden voor dansbare deuntjes en de benen werden losgeschud.