Wedstrijden

Wall of Fame

De ‘Wall of Fame’ is een fotowedstrijd voor professionele kappers. Elke kapper kan deelnemen door zijn kandidatuur en creatie over te maken. Een professionele vakjury maakt een weldoordachte selectie om vervolgens de bezoekers van The Hair Games de kans te bieden hun stem uit te brengen.

Inschrijven Wall of Fame
Download het reglement

10 tips op weg naar The Wall of Fame

Inschrijven voor de “Wall of Fame” is mogelijk tot 10 december 2018.
Veel succes aan alle deelnemers!
.

Startech’s preselecties


De Startech’s zijn een jaarlijks event dat heel wat beroepen wil promoten via wedstrijden.
Misschien maak jij binnenkort wel deel uit van het Belgian Team dat in september 2019 ons land zal verdedigen? De Belgische jongeren die geselecteerd worden, zullen hun uitstekende vakkennis kunnen tentoonspreiden tegenover 28 andere landen.

Schrijf je dus in om jouw beroep te vertegenwoordigen op nationaal niveau, en wie weet misschien wel op internationaal niveau! De officiële inschrijvingen voor de Startech’s 2019 lopen tot 20 december 2018 via de site  van WorldSkills Belgium en zijn toegankelijk voor jongeren t.e.m. 25 jaar.

Download het reglement

Inschrijven voor de Startech’s is mogelijk van 1 oktober tot 20 december 2018
via de site van Worldskills Belgium: www.worldskillsbelgium.be

Voor meer informatie, contacteer info@thehairgames.be.
Veel succes aan alle deelnemers.

.

Start-up Battle
Looks, business, marketing

Een onderneming starten in de coiffure is meer dan alleen knippen en kleuren. Een goed management is minstens even belangrijk. En dat start al vóór je start met je onderneming.

Start-up battle is dan ook een totaalwedstrijd voor leerlingen uit het Belgisch kappersonderswijs t.e.m. 25 jaar. Zowel artistiek talent als businessgeest worden getest. Een team zal enerzijds onder leiding van een coach een artistieke proef uitvoeren volgens een vooropgesteld thema en anderzijds een businessplan voorstellen. Een businessplan is immers noodzakelijk als je als zelfstandige op een goed doordachte manier wil starten.

Inschrijven Start-up Battle
Download het reglement
Download de vragenlijst

Inschrijven voor de Start-up Battle is mogelijk tot 20 december 2018.
Veel succes aan alle deelnemers!
.

The Hairdresser of the Year

Nieuw op The Hair Games! We vragen aan elke firma om per productmerk een artistiek ambassadeur aan te duiden die het merk vertegenwoordigt en meedingt naar de titel van The Hairdresser of the Year. Elke deelnemer creëert vier kapsels in de volgende categorieën: ladies’ cut, men’s cut, color en avant-garde (één foto per categorie).
Deze creaties moeten geïnspireerd zijn op het kunstwerk De Sterrennacht van Vincent van Gogh.
Tijdens de Show & Dinner party van The Hair Games op 27/01/19 geven de drie genomineerden een show van 30 minuten waarin ze hun vier creaties voorstellen op model. Inschrijven voor deze exclusieve wedstrijd kan tot 21/10/18.

Opgelet, alleen productmerken kunnen een ambassadeur inschrijven. Individuele kappers kunnen niet inschrijven.

Wil jij een artistiek ambassadeur inschrijven?
Mail dan naar info@thehairgames.be om de link naar het inschrijvingsformulier te ontvangen.