Wedstrijden

Wall of Fame

De ‘Wall of Fame’ is een fotowedstrijd voor professionele kappers. Elke kapper kan deelnemen door zijn kandidatuur en creatie over te maken. Een professionele vakjury maakt een weldoordachte selectie om vervolgens de bezoekers van The Hair Games de kans te bieden hun stem uit te brengen.

De inschrijvingen voor deelname aan de Wall of Fame worden geopend vanaf 15 oktober 2018.
Veel succes aan alle deelnemers.
.

Startech’s preselecties


De Startech’s zijn een jaarlijks event dat heel wat beroepen wil promoten via wedstrijden.
Misschien maak jij binnenkort wel deel uit van het Belgian Team dat in september 2019 ons land zal verdedigen? De Belgische jongeren die geselecteerd worden, zullen hun uitstekende vakkennis kunnen tentoonspreiden tegenover 28 andere landen.

Schrijf je dus in om jouw beroep te vertegenwoordigen op nationaal niveau, en wie weet misschien wel op internationaal niveau! De officiële inschrijvingen voor de Startech’s 2019 lopen tot eind november 2018 via de site  van WorldSkills Belgium en zijn toegankelijk voor jongeren t.e.m. 25 jaar.

Voor meer informatie, contacteer info@thehairgames.be.

Inschrijvingen voor deelname aan de preselecties Startech’s volgen later.
Veel succes aan alle deelnemers.

 → Download hier het reglement 2018
.

Start-up Battle
Looks, business, marketing

Een onderneming starten in de coiffure is meer dan alleen knippen en kleuren. Een goed management is minstens even belangrijk. En dat start al vóór je start met je onderneming.

Start-up battle is dan ook een totaalwedstrijd voor leerlingen uit het Belgisch kappersonderswijs t.e.m. 25 jaar. Zowel artistiek talent als businessgeest worden getest. Een team zal enerzijds onder leiding van een coach een artistieke proef uitvoeren volgens een vooropgesteld thema en anderzijds een businessplan voorstellen. Een businessplan is immers noodzakelijk als je als zelfstandige op een goed doordachte manier wil starten.

Inschrijvingen voor deelname aan de Start-up Battle worden geopend vanaf 15 oktober 2018.
.Download de lijst met de uitslagen 2018

The Hairdresser of the Year

Voor de eerste keer in België zal The Hairdresser of the Year exclusief bekendgemaakt worden op The Hair Games. Om mee te dingen naar deze prestigieuze titel zal het kruim van de Belgische kappers hun hoogstaande artistieke talenten demonstreren tijdens de show op zondagavond.

Informatie voor deelname aan de The Hairdresser of the Year volgt op latere datum.