Wedstrijden

Wall of Fame

De ‘Wall of Fame’ is een fotowedstrijd voor professionele kappers. Elke kapper kan deelnemen door zijn kandidatuur en creatie over te maken. Een professionele vakjury maakt een weldoordachte selectie om vervolgens de bezoekers van The Hair Games de kans te bieden hun stem uit te brengen.

De inschrijvingen voor deelname aan de Wall of Fame zijn afgesloten. Veel succes aan alle deelnemers.
.

Startech’s preselecties


De Startech’s zijn een jaarlijks event dat heel wat beroepen wil promoten via wedstrijden.
Misschien maak jij binnenkort wel deel uit van het Belgian Team dat in september 2018 ons land zal verdedigen in Boedapest? De Belgische jongeren die geselecteerd worden, zullen hun uitstekende vakkennis kunnen tentoonspreiden tegenover 28 andere landen.

Schrijf je dus in om jouw beroep te vertegenwoordigen op nationaal niveau, en wie weet misschien wel op internationaal niveau! De officiële inschrijvingen voor de Startech’s 2018 lopen tot 8 december via de site  van WorldSkills Belgium en zijn toegankelijk voor jongeren t.e.m. 25 jaar.

Voor meer informatie, contacteer info@thehairgames.be.

Inschrijvingen voor deelname aan de preselecties Startech’s zijn afgesloten.
Veel succes aan alle deelnemers.

 → Download hier het reglement
.

Start-up Battle
Looks, business, marketing

Een onderneming starten in de coiffure is meer dan alleen knippen en kleuren. Een goed management is minstens even belangrijk. En dat start al vóór je start met je onderneming.

Start-up battle is dan ook een totaalwedstrijd voor leerlingen uit het Belgisch kappersonderswijs t.e.m. 25 jaar. Zowel artistiek talent als businessgeest worden getest. Een team zal enerzijds onder leiding van een coach een artistieke proef uitvoeren volgens een vooropgesteld thema en anderzijds een businessplan voorstellen. Een businessplan is immers noodzakelijk als je als zelfstandige op een goed doordachte manier wil starten.

Inschrijvingen voor deelname aan de Start-up Battle zijn afgesloten.
Veel succes aan alle deelnemers.
.Download het reglement
voor de artistieke proef en het businessplan
.Download de bundel met vragen die ter voorbereiding moet ingevuld worden.