The Hair Games

The Hair Games is een nieuw topevent
van de kapperssector

Met meer dan 20.000 kappers in België maakt de kapperssector een wezenlijk onderdeel uit van onze economie. Het beroep van kapper is permanent in beweging met nieuwe trends, technieken en innovatieve producten, maar tevens met aangepaste reglementeringen en high-end opleidingen.

Bovendien is het kappersberoep onmisbaar, vol passie en emotie. The Hair Games, een topevenement georganiseerd door Coiffure.org, zet het kappersvak twee dagen in de schijnwerper.
.
.

The Hair Games is een innovatieve expo

Twee dagen lang exposeert het kruim van de nationale en internationale kapperswereld hun diensten, technieken en producten. Kappers ontdekken er niet alleen alle nieuwigheden, maar ontmoeten bovenal hun leveranciers, partners en collega’s onder één dak. We mikken voor onze exposanten op een uitgebreide merk- en naamsbekendheid en uiteraard ook op een pak nieuwe klanten, ruime persaandacht en tal van professionele relaties.
.
.
The Hair Games is een topwedstrijd

De expo is de basis, maar uitdagingen en games zitten niet alleen in onze naam, ook in ons DNA. Met een uitgebreid programma van wedstrijden ontdek je er de nieuwste trends, de grootste talenten en doe je volop inspiratie op.

De ‘Wall of Fame’ is een fotowedstrijd voor professionele kappers. Elke kapper kan deelnemen door zijn kandidatuur en creatie over te maken via de officiële website. Een professionele vakjury maakt een weldoordachte selectie om vervolgens de bezoekers van The Hair Games de kans te bieden hun stem uit te brengen.

Met onze partner WorldSkills Belgium organiseren we tevens ‘Startech’s’, de preselecties voor de prestigieuze WorldSkills Europe 2018 in Boedapest. Tot slot dagen we ook onze student-kappers uit om in team aan de slag te gaan in de ‘Start-up Battle’.
.

The Hair Games is one big party

Onze bezoekers worden culinair in de watten gelegd tijdens de openingsbrunch en de feestelijke Dinner Party met shows van topkappers. Op zondag wordt de winnaar van de ‘Wall of Fame’ bekend gemaakt. ’s Avonds sluiten wij af met een fantastische Afterparty voor de volledige sector.

 

Be there, be Square Brussels

Als het eerste evenement van het nieuwe jaar is The Hair Games alvast de ideale gelegenheid om even te reflecteren en inspiratie op te doen voor het nieuwe seizoen. En dat in Brussel, het hart van Europa. Het prachtige Square Congresgebouw heeft alle faciliteiten in huis voor bezoekers, deelnemers en exposanten van The Hair Games. Deze gerestaureerde site geeft, naast alle comfort, meteen ook een aangename, moderne en innovatieve uitstraling aan het evenement en aan de sector.